Detta händer

Här hittar du olika events och trevligheter som händer här hos oss! Vi kan också hjälpa Dig med klassresan, träningslägret, konferensen, bröllopet, festen, ja kort sagt vad du vill. Här gäller mottot "ingenting är omöjligt" och bara fantasin sätter gränser. Hör av dig till oss med dina idéer och önskemål!

Event 2

Kalender

Här kan du hålla koll på allt roligt som kommer hända hos oss på Björkhaga Strandby under sommaren 2019!   Detta händer sommaren 2019! Här på Björkhaga händer det saker hela tiden! Följ oss på Facebook så får du all den senaste infon om allt som sker! Så klart kommer vi fortsätta med vårt populära musikquiz på tisdagarna, tillsammans med husbandet. Fantastiska bandet SOS - Sounds Of the Sixties kommer med sitt härliga gung och förgyller. En sommar utan volleybollturnering på stranden är ingen riktig sommar. På Midsommarafton firar vi på traditionsenligt sätt med midsommarstång och allt annat som hör till. V.26 - Koh Lanta vecka! Denna fullspäckade vecka vill du inte missa, det blir trubadur varje kväll, volleybollturneringar, galakväll och mycket mer. Nytt för i år är en färgsprakande 80-talskväll, så leta fram den färgglada "stassen".  

  • Event & Bröllop

"Koh Lanta vecka"

Koh Lanta veckan 2018 bjöd på strålande väder och underbar gemenskap, kort och gott en magisk vecka. Nu siktar vi på att 2019 blir minst lika bra så det är hög tid att boka nu.   Varje vinter reser många svenska familjer till paradisön Koh Lanta i Thailand och nu tar vi Koh Lanta till Gotland och Björkhaga!   Fabian och Isabelle från Slow Down kommer under hela vecka 26 2019 och håller i volleybollträningar, turneringar, musikquiz, bbq kvällar och ett härligt häng.    Den optimala veckan för dig som älskar att blanda aktiviteter med skönt häng med likasinnade. Det kommer att erbjudas volleybollträningar och turneringar med Fabian i alla dess nivåer som passar både dig som är nybörjare till elitspelare. Isabelle håller roliga träningspass på stranden och på kvällen bjuder hon på sin populära musikquiz i restaurangen.  På en Sveriges vackraste golfbanor, Visby GK, blir det spännande dueller. Vissa i gänget drar till stallet för äventyr på hästryggen medans andra utmanar hästkrafter på två hjul hos Berra.  Och naturligtvis blir det nattsudd i Visby. Ja, just det bästa trubaduren David från the Frog kommer ju självklart att vara på plats under vecka 26.   Sammanfattningsvis, Koh Lanta på Gotland kan inte vara annat än magiskt.   Det är på Björkhaga det händer!     

  • volleyboll
  • Event
  • Event & Bröllop
  • Koh Lanta Vecka

Follow our newsletter


You are now subscribed