Detta händer

Här hittar du olika events och trevligheter som händer här hos oss! Vi kan också hjälpa Dig med klassresan, träningslägret, konferensen, bröllopet, festen, ja kort sagt vad du vill. Här gäller mottot "ingenting är omöjligt" och bara fantasin sätter gränser. Hör av dig till oss med dina idéer och önskemål!

Event 2

Kalender

Här kan du hålla koll på allt roligt som kommer hända hos oss på Björkhaga Strandby under sommaren 2019!   Detta händer sommaren 2020! Här på Björkhaga händer det saker hela tiden! Följ oss på Facebook så får du all den senaste infon om allt som sker! Så klart kommer vi fortsätta med vårt populära musikquiz på tisdagarna, tillsammans med husbandet. Fantastiska bandet SOS - Sounds Of the Sixties kommer med sitt härliga gung och förgyller. En sommar utan volleybollturnering på stranden är ingen riktig sommar. På Midsommarafton firar vi på traditionsenligt sätt med midsommarstång och allt annat som hör till. V.26 - Koh Lanta vecka! Denna fullspäckade vecka vill du inte missa, det blir trubadur varje kväll, volleybollturneringar, galakväll och mycket mer. Nytt för i år är en färgsprakande 80-talskväll, så leta fram den färgglada "stassen".  

  • Event & Bröllop

"Koh Lanta vecka"

Vecka 26 2020.   Den optimala veckan för dig som älskar att blanda aktiviteter med skönt häng med likasinnade. Dagar fyllda med lek bland både vuxna och barn.   Fabian från Slow Down Koh Lanta erbjuder volleybollträningar och turneringar i alla dess nivåer som passar både dig som nybörjare till elitspelare Utmanande träningspass så som bootcamp, cirkelträning eller yoga hålls på stranden. På Visby Golfklubb blir det spännande dueller. Vissa i gänget drar till stallet för äventyr på hästryggen medans andra utmanar hästkrafter på två hjul hos Berra. På kvällarna är det livemusik och självklart blir det både musikquiz och party.    Sammanfattningsvis, Koh Lanta på Gotland kan inte vara annat än magiskt.   Det är på Björkhaga det händer!    

  • volleyboll
  • Event
  • Event & Bröllop
  • Koh Lanta Vecka

Follow our newsletter


You are now subscribed