Fabian & Isabelle

"Koh Lanta vecka"

Varje vinter reser många svenska familjer till paradisön Koh Lanta i Thailand och nu tar vi Koh Lanta till Gotland och Björkhaga!

 

Fabian och Isabelle från Slow Down kommer under hela veckan och håller i volleybollträningar, turneringar, musikquiz, bbq kvällar och ett härligt häng. Vecka 26 blev fullbokad direkt och nu kör vi även vecka 32!

 

Den optimala veckan för dig som älskar att blanda aktiviteter med skönt häng med likasinnade. Det kommer att erbjudas volleybollträningar och turneringar med Fabian i alla dess nivåer som passar både dig som är nybörjare till elitspelare. Isabelle håller roliga träningspass på stranden och på kvällen bjuder hon på sin populära musikquiz i restaurangen.  På en Sveriges vackraste golfbanor, Visby GK, blir det spännande dueller. Vissa i gänget drar till stallet för äventyr på hästryggen medans andra utmanar hästkrafter på två hjul hos Berra.  Och naturligtvis blir det nattsudd i Visby. Ja, just det bästa trubaduren David från the Frog kommer ju självklart att vara på plats under vecka 26.

I vecka 32 twistar vi dessutom till det med Slow Downs egna ”King of Balls”. Den mycket populära tävlingen gästar Gotland och frågan är vem som tar hem den prestigefyllda titeln som mästare i tennis/padel, pingis och volleyboll.

Sammanfattningsvis, Koh Lanta på Gotland kan inte vara annat än magiskt.  

Det är på Björkhaga det händer! 
 

 

Follow our newsletter


You are now subscribed